Det du trenger i nærheten

Eidsvoll er i rask utvikling og er et sted det blir stadig mer populært å bo. Her bor du nemlig behagelig tilbaketrukket samtidig som Oslo S bare er 31 minutter unna med tog. Vilberg Hage er et attraktivt boligprosjekt beliggende på Kastellåsen ved sentrum av Sundet i Eidsvoll.

Alt du trenger i nærheten

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Prix Eidsvoll og Kiwi Eidsvoll som ligger i kort avstand fra Vilberg Hage. Sundet har et trivelig sentrum som byr på et godt utvalg av butikker og servicetilbud med blant annet kafeer, restauranter,apotek, blomsterbutikk, optiker, brukthandel, lekebutikk, sportsbutikk, vinmonopol, klesbutikker etc. For de treningslystene har Sundet videre tre forskjellige treningssentre: Fitnesspoint Eidsvoll, Zonen Eidsvoll sport og Treningsenter samt Yogatid Eidsvoll.

Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 12 minutter med bil til AMFI Eidsvoll på Råholt som er et flott og moderne kjøpesenter med over 50 butikker og serveringssteder. Senteret har også et eget helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fysioterapeut,  fotterapeut og tanntekniker. Videre er det ca. 25 minutter med bil til Jessheim som byr på alt av bymessige fasiliteter.

Det er ca. 1,3 km til Vilberg barne- og ungdomsskole, og ca. 1,5 km til Eidsvoll Videregående skole. I nærliggende områder finnes det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager

Idyll langs vannet

For båtfolket er det kort vei til Mjøsa og idylliske Vorma med gjestehavner og båtforeninger. Områdene har også grønne lunger og fine, barnevennlige sandstrender. Eidsvoll er kanskje mest kjent for Eidsvollsbygningen, hvor grunnloven ble underskrevet og datert den 18. mai 1814.

Eidsvoll bygdetun ligger ca. 6 km unna og byr på en rekke historiske opplevelser, friluft scene, dansegulv og grillmuligheter, i tillegg til seter med landhandel. Om vinteren har Råholt bad et godt og variert tilbud til alt fra mosjonister til barnefamilier. Det er også kort vei til Turnsidrettsanlegg som har fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren.

Eidsvoll

Eidsvoll har et trivelig sentrum med flere koselige restauranter, kafeer, butikker, kulturhus og bibliotek og er i dag et moderne kommunesenter med et godt service- og kulturtilbud. Selve sentrum ligger ut mot Vorma. Det er kort avstand til barnehager, skoler og butikker.

2 — Eidsvoll sentrum (Sundet)
3 — Vinmonopolet
4 — Jernbanestasjon
5 — Knausen FUS Barnehage
6 — Kommunebygget
7 — Treningssenter (Zonen Eidsvoll sport og Treningsenter)
8 — Vilberg skole
9 — Vilberg ungdomsskole

Skole og Barnehager

Det er ca. 1,3 km til Vilberg barneskole med store, fine uteområder som gir muligheter for varierte aktiviteter sommer og vinter. Skolen har i dag ca. 350 elever, men er i stadig vekst. Det er vedtatt at det skal bygges ny Vilberg skole og prosjekterer i forstadiet. Vilberg ungdomsskole ligger også ca. 1,3 km fra Vilberg Hage. Denne ble bygget ny høsten 2019.

Skolens nærmeste nabo er Eidsvollhallen med tilhørende kunstgressbane. Eidsvoll Videregående er «vegg i vegg» med ungdomskolen skolen og byr på seks forskjellige utdanningsprogrammer. I nærliggende områder finnes det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Den nærmeste heter Knausen FUS barnehage og ligger ca. 500 meter fra Vilberg Hage. Videre er det blant annet Vilberg barnehage som ligger ca. 1,4 km unna.

kultur

Panorama ligger midt i Eidsvoll sentrum. Her finnes den lokale kinosalen som også benyttes til konserter, forestillinger og foredrag. I samme bygget finner du Eidsvoll hovedbibliotek som strekker seg over tre etasjer og har bøker, lydbøker, film og musikk for enhver smak. Videre har du Kafé Henrik som har kafédrift på dagtid og mindre arrangement i helger og kvelder.

Eidsvoll bygdetun ligger ca. 6 km unna og byr på en rekke historiske opplevelser, friluftsscene, dansegulv og grillmuligheter, i tillegg til seter med landhandel.

17. mai ved Eidsvollsbygningen er en tradisjon for mange som bor i området. Eidsvollbygningen byr på en rekke opplevelser og aktiviteter for små og store på nasjonaldagen! Barna fra skolene i området samles og går sammen i 17-mai barnetog inn til Eidsvollbygningen.

Prosjektet

Boligene på Vilberg Hage byr på fasiliteter som skal gjøre livet enklere for beboerne.

Les mer

Leilighetene

Det er det indre som teller — det er ikke bare arkitektur, fasader og fellesarealer vi har brukt tid og ressurser på.

Les mer

Nærområdet

Eidsvoll er i rask utvikling og er et sted det blir stadig mer populært å bo. Her bor du nemlig behagelig, tilbaketrukket og samtidig sentralt.

Les mer

Boligvelger

Se nærmere på de flotte leilighetene på Vilberg Hage. Nye 25 leiligheter kommer for salg 1. kvartal 2020.

Les mer

Meld interesse

Takk skal du ha. Vi kontakter det snart.

Oops! Something went wrong while submitting the form

privatmegleren

Kåre A. Brustad

Daglig leder/megler/partner
450 04 300
Kare.brustad@privatmegleren.no

Kristoffer Dahlum

Megler/partner
468 46 102
Kristoffer.dahlum@privatmegleren.no

Utviklet av:
Mariendal Eiendom AS
Skandia Eiendom AS