Et godt sted å bo

Eidsvoll er i rask utvikling og er et sted det blir stadig mer populært å bo. Her bor du nemlig behagelig tilbaketrukket samtidig som Oslo S bare er 31 minutter unna med tog. Vilberg Hage er et attraktivt boligprosjekt beliggende på Kastellåsen i sentrum av Sundet i Eidsvoll.

Alt du trenger i nærheten

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix Eidsvoll og Kiwi Eidsvoll som ligger i kort avstand fra leilighetene. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll et trivelig sentrum med gode servicetilbud. Sundet og nye AMFI Eidsvoll på Råholt byr på et variert utvalg fra kjente leverandører og en rekke butikker med lokalt særpreg.

Det er ca. 1,3 km til Vilberg barne- og ungdomsskole, og ca. 1,5 km til Eidsvoll Videregående skole. I nærliggende områder finnes det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager

Idyll langs vannet

For båtfolket er det kort vei til Mjøsa og idylliske Vorma med gjestehavner og båtforeninger. Områdene har også grønne lunger og fine, barnevennlige sandstrender. Eidsvoll er kanskje mest kjent for Eidsvollsbygningen, hvor grunnloven ble underskrevet og datert den 18. mai 1814.

Eidsvoll bygdetun ligger ca. 6 km unna og byr på en rekke historiske opplevelser, friluft scene, dansegulv og grillmuligheter, i tillegg til seter med landhandel. Om vinteren har Råholt bad et godt og variert tilbud til alt fra mosjonister til barnefamilier. Det er også kort vei til Turnsidrettsanlegg som har fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren.

Eidsvoll

Eidsvoll har et trivelig sentrum med flere koselige restauranter, kafeer, butikker, kulturhus og bibliotek og er i dag et moderne kommunesenter med et godt service- og kulturtilbud. Selve sentrum ligger ut mot Vorma. Det er kort avstand til barnehager, skoler og butikker.
2 — Eidsvoll sentrum (Sundet)
3 — Vinmonopolet
4 — Jernbanestasjon
5 — Knausen FUS Barnehage
6 — Kommunebygget
7 — Treningssenter (Zonen Eidsvoll sport og Treningsenter)
8 — Vilberg skole
9 — Vilberg ungdomsskole

Prosjektet

Boligene på Vilberg Hage byr på fasiliteter som skal gjøre livet enklere for beboerne.

Les mer

Leilighetene

Det er det indre som teller — det er ikke bare arkitektur, fasader og fellesarealer vi har brukt tid og ressurser på.

Les mer

Nærområdet

Eidsvoll er i rask utvikling og er et sted det blir stadig mer populært å bo. Her bor du nemlig behagelig, tilbaketrukket og samtidig sentralt.

Les mer

Boligvelger

Se nærmere på de flotte leilighetene på Vilberg Hage. Nye 25 leiligheter kommer for salg 1. kvartal 2020.

Les mer

Meld interesse

Takk skal du ha. Vi kontakter det snart.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Kontakt privatmegleren

Kåre A. Brustad

Megler/partner
450 04 300
Kare.brustad@privatmegleren.no

Kristoffer Dahlum

Daglig leder/megler/partner
468 46 102
Kristoffer.dahlum@privatmegleren.no

Utviklet av:
Mariendal Eiendom AS
Skandia Eiendom AS