Vilberg Hage

Et godt sted å bo

Boligene på Vilberg Hage er beliggende på Kastellåsen ved sentrum av Sundet i Eidsvoll. Området har nærhet til skoler, barnehager, direktetog til Oslo og Gardermoen, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Sol hele dagen

Prosjektet som er under oppføring bygges innerst i et nytt boligfeltet på Vilberg, som ligger tett på Eidsvoll sentrum. På vest- og nordsiden av boligfeltet er det tett skog som gjør at feltet blir liggende lunt i le for vinden. Skogen er også et velegnet lekeområde for barn. Eiendommene er sydvendt og har svært gode solforhold hele dagen.

Leiligheter i alle størrelser

Prosjektet består av 3 leilighetskomplekser med 5 og 6 etasjer (5 etasjer i bygg A og 6 etasjer i bygg B og C) og garasjeanlegg i kjeller.

Tilsammen skal det bygges 76 leiligheter i forskjellige størrelser og varianter. Bygg A med 26 leiligheter, bygg B og C med 25 leiligheter. Byggingen vil skje i 3 byggetrinn.

Bygg A er under oppføring og forventes ferdigstilt i 4.kvartal 2020. Salgstrinn 2 (Bygg B) består av 25 moderne leiligheter med store sydvendte balkonger, heis til alle etasjer og god bod plass. Det vil være et bredt spekter av leiligheter fra 2-roms på 42 kvm til 4-roms leilighet på 135 kvm

Tilrettelagt for det gode liv

Leilighetene leveres med god standard som blant annet vannbåren varme i stue, kjøkken og gang/entre, stilren kjøkkeninnredning, trestavs hvitlasert parkett på alle gulver og flislagte bad med varmekabler i gulvet. Boligprosjektet er rammesøkt etter teknisk forskrift TEK 17.

Mellom bebyggelsen vil det bli anlagt friareal med stier og lekeplasser. Det vil også bli anlagt stier på tvers av boligfeltet som gjør det enklere å krysse feltet uten å måtte gå den lange veien rundt.

På Vilberg Hage vil det bli lagt til rette for det gode liv med gangavstand til det meste!

Prosjektet

Boligene på Vilberg Hage byr på fasiliteter som skal gjøre livet enklere for beboerne.

Les mer

Leilighetene

Det er det indre som teller — det er ikke bare arkitektur, fasader og fellesarealer vi har brukt tid og ressurser på.

Les mer

Nærområdet

Eidsvoll er i rask utvikling og er et sted det blir stadig mer populært å bo. Her bor du nemlig behagelig, tilbaketrukket og samtidig sentralt.

Les mer

Boligvelger

Se nærmere på de flotte leilighetene på Vilberg Hage. Nye 25 leiligheter kommer for salg 1. kvartal 2020.

Les mer

Meld interesse

Tusen takk for din påmelding! Megleren vil ta kontakt med deg snart for å avtale tidspunkt.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen :)

privatmegleren

Kåre A. Brustad

Daglig leder/megler/partner
450 04 300
Kare.brustad@privatmegleren.no

Kristoffer Dahlum

Megler/partner
468 46 102
Kristoffer.dahlum@privatmegleren.no

Utviklet av:
Mariendal Eiendom AS
Skandia Eiendom AS