Det gode liv

Leilighetene i bygg B byr på fasiliteter som skal gjøre livet enklere for beboerne. Det vil være enkel adkomst med heis direkte fra felles parkeringsanlegg under byggene. Leilighetene vil ha vannbåren varme som gir behagelig varme for store og små bein.

Lune gulv for alle

Vi har valgt å bruke vannbåren varme i gulv til oppvarming av leilighetene. Sammenlignet med elektriske ovner er vannbåren varme mye bedre for inneklimaet ifølge Norges Astma og Allergiforbund. Det er også ofte en mer miljøvennlig og fleksibel måte å varme opp på enn for eksempel fyring med ved eller olje. Resultatet er en lun og komfortabel varme som fører til bedre bokomfort og mindre brent støv i luften.

En stor fordel med gulvvarme er at man varmer opp selve gulvet. Barn tilbringer ofte mye tid på gulvet og oppvarmede gulv er selvfølgelig mye mer behagelige å leke på.

slipp kalde fingre på vinterdagene

Benytter man bil eller sykkel som kommunikasjonsform til  jobb eller hvor man måtte ønske å dra så vil man sette pris på å kunne sette bilen/sykkelen i en tørr og delvis oppvarmet garasje. Da slipper man å måtte skrape ruter på kalde vinterdager. Da går man rett fra leiligheten og ned i parkeringsanlegget og kan kjøre avgårde uten tanke på å måtte klargjøre bilen før man kan kjøre av gårde. For de som kjører EL-bil så legges det til rette for at man kan bestille lading fra parkeringsplassen i kjeller. Strømforbruket avregnes sammen med strømregningen for leiligheten.

Sett preg på din nye bolig

Prosjektet har en sentral, men likevel tilbaketrukket beliggenhet sør/øst for sentrum og togstasjonen. Eiendommen har gode sol- og lysforhold, både på utvendige fellesarealer og på alle private terrasser og balkonger. Målet har hele tiden vært å skape boliger det er hyggelig både å komme hjem og på besøk til.

Kjøkken — Standard kjøkkeninnredning er i hvit utførelse type Sigdal, modell Uno eller tilsvarende. Lengden på kjøkkenet vil være i henhold til det som fremkommer av leilighetens salgstegning. Benkeplaten leveres i laminat utførelse med rett forkant og innfelt kum.
Hvitevarer leveres avtrekksvifte, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Plassering av teknisk utstyr i kjøkkenet er ikke endelig besluttet og kan avvike fra hva som vises på salgstegningen/kontraktstegningen. Gjeldende detaljert kjøkkentegning vil utleveres til kjøper i forbindelse med tilvalgsprosessen når kjøkkenleverandør er valgt.

Baderom — Bad leveres flislagt på vegger og gulv. Baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel) leveres i henhold til romskjema og tegning. Det leveres innfelte LED-downlights i tak med dimmer.

På hovedbad leveres innfellbare dusjvegger. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Vegghengt toalett. Hvit servant med underskap, ett-greps blandebatteri og speil. Bredden på interiøret avhenger av type bad. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.

Vegger - Innvendige vegger i tørre rom leveres med malte gipsplater montert på bindingsverk av trevirke. Innvendig vegger i våtrom leveres med våtromsplater. Våtromsvegger vil bli levert med liggende 30 x 60 cm fliser og glatt utførelse. De indre hjørnene skal tettes med silikon. På de ytre hjørnene skal det monteres beskyttende hjørnejern.

Gulv og oppvarming - Alle rom, med unntak av entré, WC/vask og bad leveres med 3-stavs hvitlasert eikeparkett som standard. Det blir vannbåren oppvarming. Denne oppvarmingsformen er valgt da dette er en svært behagelig oppvarming som «bare er der» uten å stjeleplass eller legge noen føringer for møbleringen. Det leveres keramiske 30 x 60 cm fliser i entré. På baderom leveres 30 x 60 cm flis på gulv ogi nedsenket sone i dusj leveres tilsvarende flis i mosaikkformat 5 x 5 cm. Veggflis 30 X 60 cm.

Balkonger og terrasser - Balkonger/terrasser vil bli levert i betong med rekkverk i rustfritt stål og glass. Balkong leveres i pusset betong. Svalgang leveres med fliser. Svalgang har ikke rekkverk i glass. Terrasser og balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon.

Himlinger - Betonghimlinger leveres i sparkletog malt utførelse, farge hvit. Det må påregnes synlige vfuger i himlingene. Sprang mellombetongelementene i taket kan forekomme. Generell takhøyde i oppholdsrom er opp til ca. 240 cm. Det blir listefritt i tak og rundt vinduer.

Deler av himlingene vil bli nedsenket pga tekniske føringer som elektro, rør, sprinkelanlegg og ventilasjon. Det må påregnes noen nedforinger og innkasseringer i den utstrekning dette er nødvendig for ventilasjonskanaler og tekniske installasjoner, brannisolering o.l. Andre nedforinger grunnet tekniske føringer som ikke vises på salgstegninger/kontraktstegninger kan forekomme i den utstrekning dette er nødvendig.

Over kjøkkenskap vil det være en innkassing av ventilasjonskaneler for avtrekksvifte. Sprinkel og øvrig ventilasjon kan også legges over kjøkkenskap. Innvendige dører - Innvendige dører leveres hvite og glatte, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Inngangsdør / Hoved-inngangsdør leveres i fabrikkmalt hvit utførelse.

Vinduer/vindusdører - Vinduer og terrassedører leveres ferdig malt fra leverandør. Vinduer og terrassedører leveres i hvit farge både innvendig og utvendig.

Listverk - Boligene blir levert med malte lister til dører. Vinduer er uten lister. Det leveres hvite gulvlister uten profil. Listverk er pre-malt på fabrikken og synlige spikerhull vil forekomme.

Garderobeskap - Det leveres ikke garderobeskap i boligene, men kan bestilles som tilvalg. Inntegnede skap er kun ment for å illustrere avsatt plass for garderobe.

Takhøyde - Takhøyden vil være ca 240 cm, men kan noen steder være litt lavere. Entre og bad vil være nedsenket .

Du får det som du vil — Det finnes også mange valgmuligheter utover det nevnte. Vi velger likevel å tro at våre standarder og mange vederlagsfrie valgmuligheter dekker de aller fleste ønsker og behov. Vi ønsker lykke til i prosessen med å forme din nye bolig. Se leveransebeskrivelse og salgsoppgave for nærmere informasjon om standarder og tilvalgsprosess.

Prosjektet

Boligene på Vilberg Hage byr på fasiliteter som skal gjøre livet enklere for beboerne.

Les mer

Leilighetene

Det er det indre som teller — det er ikke bare arkitektur, fasader og fellesarealer vi har brukt tid og ressurser på.

Les mer

Nærområdet

Eidsvoll er i rask utvikling og er et sted det blir stadig mer populært å bo. Her bor du nemlig behagelig, tilbaketrukket og samtidig sentralt.

Les mer

Boligvelger

Se nærmere på de flotte leilighetene på Vilberg Hage. Nye 25 leiligheter kommer for salg 1. kvartal 2020.

Les mer

Meld interesse

Tusen takk for din påmelding! Megleren vil ta kontakt med deg snart for å avtale tidspunkt.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen :)

privatmegleren

Kåre A. Brustad

Daglig leder/megler/partner
450 04 300
Kare.brustad@privatmegleren.no

Kristoffer Dahlum

Megler/partner
468 46 102
Kristoffer.dahlum@privatmegleren.no

Utviklet av:
Mariendal Eiendom AS
Skandia Eiendom AS